Mykologické poradny

Brno - Moravské zemské muzeum, Zelný trh 6,  tel.  - 542 321 205 kl. 238, vantonin@mzm.cz. Otevřeno pondělí 9 - 12hod. a
13 - 18hod.  a úterý 9 - 12hod. a 13 - 16hod.

České Budějovice - Jihočeské muzeum, přízemí hlavní budovy, Dukelská 1, tel. - 387 929 311, muzeumcb@muzeumcb.cz. Otevřeno V. - X.,  pouze v pondělí 14.30 - 16. 30hod. 

Hradec Králové - Muzeum východních Čech, Opletalova 334, tel. - 495 514 631, v.samkova@muzeumhk.cz, pondělí 16 -18hod.

Choceň - Choceňský zámek, tel. - 465 471 624, otevřeno od V. - XI., každé ponděli 16 - 18hod.

Liberec - budova Českých drah, vchod z boku od tramvajové zastávky, ponděllí 16.30 - 18hod.

Plzeň - Pedagogická fakulta, Chodské náměstí 1, www.sweb.cz/mykoplzen.cz od září do listopadu, každé pondělí od 15 -17hod. 

Praha - Praha 1, Karmelitská 14, I. patro, tel. 257 530 842, sekretariat@myko.cz. pondělí, úterý, čtvrtek 9 - 12 hod. Houby lze
nechat s lístečkem ohledně spojení i ve schránce v průchodu domu. 

Unhošť - Melicharovo vlastivědné muzeum, Dr. Beneše 1, tel. 312 698 683.

Kladno - Houbařská poradna mykologa Václava Jaroše, II. patro, budova B, kladenský magistrát, náměstí Starosty Pavla 44. Telef. 312 604 111. Otevřeno každou středu 14.30 - 17hod. 

Olomouc - Vlastivědné muzeum, náměstí Republiky 5, tel. 585 515 111. Otevřeno pondělí od 15.30 - 17hod.  

Ostrava - Ostravské muzeum, Masarykovo náměstí 1, tel. 597 578 450. Otevřeno každé sudé pondělí 15 - 16.30hod. 

Svatý Jan pod Skalou - Kavyl, Svatý Jan pod Skalou 2, tel. 314 501 281. Otevřeno PO-PÁ 8 – 16; SO 9 – 17hod.

Kopřivnice - informační centrum, Obránců míru 368, tel. 556 821 600. Otevřeno pondělí VI.-X. od 15-17hod.

Přerov - muzeum Komenského, Bezručova 10, Tel. 581 219 910. Otevřeno PO-PA 13-16hod.

Česká Lípa - náměstí Osvobození 297

Jihlava - Muzeum Vysočiny, Masarykovo náměstí 1318/58, tel: 567 573 880. Otevřeno pondělí květen - červen 16 - 17hod.

Choceň - choceňský zámek. Otevřeno pondělí 16-18hod. od jara do podzimu.

Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Souhlasím Další informace